Om SuitsYou

Suits You ble grunnlagt i Oslo i 2008, og fikk raskt gjennomslag da folk alltid vil trenge en kvalitetsdress til en rimelig pris. Uansett gode eller dårlige økonomiske tider, så vil folk arbeide, gifte seg, og konfirmere seg. Det vil alltid være en grunn til å kle seg pent, av respekt, eller for å imponere. 

Suits You begynte på Carl Berners plass, hadde lokaler på Skøyen, men holder nå til i Pilestredet (siden 2015), hvor vi deler lokaler med områdets beste skredder, Bislett Systue. Dette har gjort at vi kan tilby passformgaranti* inkludert i prisen når du kjøper din dress hos oss.

Fra å opprinnelig ha henvendt seg til bedriftsmarkedet, har vi siden 2017 utvidet våre tjenester også til privatkunder, studenter, og fra høsten 2017 åpnet vi for muligheten til å leie smoking.

Vår erfaring - din trygghet, vil være ledende for oss også fremover i det vi jobber mot å bli Oslos beste leverandør av skreddersøm for enhver anledning. Med et nøye selektert utvalg av kataloger for dresser til alle anledninger, vil du alltid føle deg trygg på at du får topp kvalitet, individuelt tilpasset til dine preferanser.

  

Det er din dress som Suits You.

Super Admin

SUITSYOU

Pilestredet 41
0166 Oslo
Norge
E-post: 
post@suitsyou.no

BESTILL TID

(+47) 969 61 313

for avtale om måltaking